FRK logga collage_object
 
Villkor för kursanmälan vid Flattlägret 2018
 

Anmälan
Obligatoriskt medlemskap i Flatcoated retrieverklubben för deltagare med flat.

Fram till den 1 mars har flattar företräde till kursplatserna, därefter välkomnar vi alla retrieverraser. Krav på medlemskap i SSRK för deltagare med annan retrieverras.

Din anmälan är bindande i och med att du skickar in anmälningsformuläret, men anmälan är komplett först när både anmälningsformulär och kursavgift har inkommit till FRK. Information om hur du betalar din kursavgift får du så snart vi mottagit din anmälan och det finns platser kvar på kursen. Först till kvarn gäller. Om du inte har betalat inom angiven tid släpps platsen till en reserv om sådan finns. Saknas reserv kvarstår din skyldighet att betala kursavgift.

Om du har anmält men inte har möjlighet att vara med på kursen så är det upp till dig att hitta en ersättare. Vi bistår med en lista på reserver i den mån såna finns. Om du har accepterat ditt andrahandsval och därefter blir erbjuden en plats på ditt förstahandsval så är det upp till dig att sälja din plats till andrahandsvalet vidare.

Hinder för deltagande

  • Sjuk eller skadad hund får ej delta på lägret
Löptikar
  • Dummies och nybörjargrupperna - inga löptikar
  • Övriga kurser - löptikar kan delta i träningen under löpets första vecka under förutsättning att man tar hänsyn till de andra deltagarna.
  • Höglöpande tikar får ej delta på lägret.

Kursavgiften återbetalas, med avdrag för administration, enbart om det finns en reservlista och vi kan fylla platsen med en annan deltagare.

FRK ersätter inga skador, på personliga tillhörigheter eller i byggnaderna, som uppkommer i samband med lägret.

Inställd kurs
Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs. Om en kurs ställs in kommer i första hand att erbjudas plats på annan kurs på lägret. Om detta inte är möjligt så sker en återbetalning av kursavgiften.

Varning för skott!
Att tänka på för den som har en skotträdd hund: Vi kommer skjuta med apportkastare och startpistol i området under lägret. Även om inga skott skjuts i dummygruppen så kommer de hundarna också höra skott.