Adventsutställning 2023

Dags att anmäla till årets adventsutställning!

2023-12-02

Vänedals gård i Stenkullen, Lerum

Domare: Åsa Iletorp, Ingmos kennel
(se presentation nedan)

Alla klasser

Sista anmälningsdag 2023-11-26

Klicka här för anmälan

Kostnad: 250 kr för valpar och veteraner, resterande 300 kr

advent_rosetter_web

Sektionens kennlar som sponsrar

Kennel_inspirations_2022 Qvemonis logga    Coasters    MissMallorys     IMG_8570

Domarpresenation

Mitt namn är Åsa Iletorp och jag föder upp labrador Retriever under kennelnamnet Ingmos. Ingmos kennel har funnits under hela mitt liv, då det var en kennel som startades av mina föräldrar. Jag har alltid varit intresserad av och hållit på med hundar. Innan jag var delägare i Ingmos kennel var jag under en tid med i Jidjis kennel och då var jag aktiv med schäfer.

Retrieverraserna alltid legat mig varmt om hjärtat, då även jakten är ett intresse. Mina hundar ställs ut, men tränas även inom apportering och viltspår. Första gången jag startade på B-jaktprov var i början av 80-talet, då endast 11 år gammal.

Innan jag var myndig satt jag med i Labväst styrelse och sedan dess har jag alltid varit involverad i klubbverksamheten, bl.a. i LRKs huvudstyrelse men även som valberedning.       

Jag är utbildad ringsekreterare, men har även gått flera anatomikurser och dömt inofficiella utställningar i både Sverige och Danmark. Nu ska det bli roligt att få komma och döma på er inofficiella adventsutställning i Lerum.